Notícies de

rEPORTATGE

Més relació amb França

El director de l’ARI va visitar fa unes setmanes el país veí del nord arran d’un programa impulsat pel Govern francès per ampliar la relació bilateral

Óscar Sonejee

“És un orgull recordar que vaig ser el primer d'arribar als 100”

Un dels jugadors històrics del país i que necessita poca presentació. Actual seleccionador sub-17, ha rebut la distinció d’AFA Legend, atorgada per l’associació de futbolistes. Llueix una trajectòria de 18 anys amb l’absoluta i 106 internacionalitats.

Les set claus

L'actualitat de Zweig

Tothom necessita un lloc estable d’on sortir i on tornar

La tribuna

Senglars

Maldecap per als pagesos i perill a les carreteres

Foc i lloc

La Torre

Editorial

Proliferació de llistes

Més enllà dels sis candidats que es presenten al 2A, dues candidatures més van intentar, sense èxit, tancar llista. Moltes opcions que hauran de deixar clar el seu posicionament en temes clau per diferenciar-se i imposar-se davant la resta.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Carla Guinot

aecretària d’organització del SEP. Badalona, 1983, a Andorra des del 1986. Llicenciada en Història de l’Art i professora de Formació Andorrana al María Moliner i autora de dos llibres de monòlegs sobre el confinament.

El racó del psicòleg

No és culpa meva

De vegades podem provocar dolor sense que sigui culpa nostra. Passa més sovint del que podries pensar. De vegades, el patiment aliè només és culpa de qui el pateix