Notícies de

Aníbal Criollo

“En lloc de prendre el remei, l'incloc en l'aliment”

Quillacinga de sang, la seva cuina és sentiment. La chagra dona vida als seus plats, basats en la tradició, la cura de l’entorn i el compartir. Va ser un dels xefs internacionals que va oferir una ponència a l’Andorra Taste Professional.

La tribuna

Llistes

Amb la Constitució vigent mai no s’havien previst tantes candidatures nacionals

Editorial

Edificació desbocada

El grup parlamentari demòcrata confia en el filtre a l’edificació de la nova llei i avisa que només una “minoria” dels projectes de construcció que s’estan entrant a correcuita quedarà fora de les noves exigències que marcarà el govern

rEPORTATGE

On es va filmar '42 segundos'?

El coproductor de la producció hispanoandorrana, que ja s’ha aconseguit situar entre els 5 films més taquillers de l’any, ens revela els escenaris del país que surten a la pel·lícula.

El racó del psicòleg

Decisions que curen

Sempre estem prenent decisions, de fet som esclaus de les nostres decisions, de les que prenem i de les que deixem de prendre. La cura a molts mals, no ho dubtis, són les decisions que prens.

Recordes quan

Pedalar per la sostenibilitat

La bicicletada popular organitzada per Andorra Sostenible va començar el 2003 i l’última edició va tenir lloc el 2017. A l’acte diversos ciutadans pedalaven amb l’objectiu de fomentar la mobilitat sostenible.