Notícies de

rEPORTATGE

Més de 52.000 hores de vol

L'escola de pilots de Sant Julià de Lòria ha format 120 professionals en sis anys. El projecte, pioner a Andorra, es va cuinar amb una gran dosi d’il·lusió, dedicació i ambició.

Marc Ferrer

“Al Principat és molt difícil formar-se com a mag”

Després de presentar el seu espectacle familiar ‘Ment Aèria’ a la plaça dels Arínsols d’Encamp fa poques setmanes, el mag andorrà el torna a portar demà a la parròquia. La cita serà a les 11 del matí a la plaça de l’Església del Pas de la Casa.

de la meva agenda

A Aina caminem cantant

Els monitors i les monitores engresquen el més quotidià d’unes colònies

La tribuna

Focs

Enmig de les calorades del sud d’Europa era difícil esdevenir l’excepció

Editorial

Tercer pagador

La implantació del tercer pagador és una antiga i justa reclamació dels assegurats de la CASS. Avançar els diners no és fàcil per a totes les persones i és només qüestió de voluntat i de complir les promeses.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Jordi Vilanova

Conseller de Demòcrates al comú d’Escaldes-Engordany. Té 45 anys, està casat, és pare de dues filles i amb un nen en camí. És director de banca personal a MoraBanc. Assessor i planificador financer.

El racó del psicòleg

Depèn

Tot depèn. No ho creus? Avui faig l’article a ritme de Jarabe de Palo tot reflexionant sobre si tot depèn de com es miri o si hi ha veritats absolutes

En forma

Tonificació al terra amb manuelles

La tonificació que us proposem ajuda a aconseguir mantenir el to muscular dels braços i cames utilitzant manuelles, una manera fàcil de treballar el cos.