Notícies de

Mathias Lacoste

“El kungfu és una filosofia de vida”

Té 39 anys i en porta 20 practicant wushu i kungfu. Fa unes setmanes va penjar-se una medalla d’or i una de plata a l’Europeu que va fer-se a Bulgària, en la que era la seva primera participació en un torneig d’aquest nivell.

La tribuna

Enganys

La xarxa que convida a felicitar aniversaris... de difunts

Editorial

Una cistella confidencial

Les dades que facilita el departament d’estadística sobre l’evolució dels preus són massa genèrics i no satisfan el ciutadà, que desitja conèixer amb més exactitud quin és l’increment dels productes bàsics que compra cada dia.

REportatge

Quin idioma prioritza?

Part important dels residents que no tenen el català com a llengua materna l’entenen i el parlen a la feina tot i que a casa utilitzin un altre idioma

cost de la vida

La compra cada cop pesa més

La inflació i l’increment de preus en el sector de l’alimentació continua marcant el dia a dia de la població, que sent que la situació és molt pitjor del que assenyalen les dades en fred

Futbol

Somni complert

Un gol de Carlos Martínez i l’empat del Vila-real B dona l’ascens matemàtic als tricolors

Recordes quan

Formant en dret andorrà

La primera promoció del postgrau en dret andorrà fa 20 anys que es va graduar, sent la primera dels gairebé 400 estudiants que han passat durant els darrers anys per aquesta formació, que va començar a prendre forma el 1998.

El racó del psicòleg

Intencions

Hi ha persones que viuen en una altra galàxia, a la galàxia de les intencions, a la galàxia de tot el que volen fer però mai fan.