Notícies de

L'hora dels mil·lennials

Créixer amb immersió musical

Pere González de Alaiza Manubens ha estat el guanyador de la beca atorgada pel comú d’Andorra la Vella al Sax Fest

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Ana Muñoz

Presidenta de l’Associació del Transtorn de l'Espectre (Autea). Andorrana de 54 anys. Llicenciada en Empresarials, es defineix com “creativa, extravertida i apassionada de l’esquí i la muntanya”

El racó del psicòleg

Explicar l'inexplicable

Hem d’explicar als nostres fills la guerra d’Ucraïna? Com podem fer-ho? Han d’estar al corrent del que passa al món? A quina edat els ho podem explicar? Com els ho hem d’explicar?

Recordes quan

Descoberta de talents

El Concurs de poesia organitzat per la Biblioteca pública del Govern arriba enguany a la 25a edició. Amb un lliurament de premis que intenta coincidir amb el dia de Sant Jordi, ha estat la llançadora de molts artistes d’aquest gènere.

la festa del llibre

Un Sant Jordi aigualit

Sota cobert La capital va reubicar la fira de Sant Jordi al Centre de Congressos amb gran afluència i expectació tot i les precipitacions

Fira del llibre

Satisfacció malgrat un dissabte gris

La pluja i el vent van evitar que la primera celebració després de la pandèmia es portés a terme a l’aire lliure, obligant a traslladar les activitats a interiors

rEPORTATGE

Canviar la llengua en favor de l'acusat

El català és la llengua amb què se celebren els judicis. Ara bé, els lletrats veuen bé adaptar-se al castellà o al francès quan l’acusat no parla l’idioma del país per garantir el dret de defensa.