Notícies de

DE LA MEVA AGENDA

Conviure amb l'oxigen

La nostra ànima necessita també l’oxigen de sentir-se estimat, valorat i útil

David Amat

“Hi ha més públic, però no s'arrisca en les propostes”

Professor de música a l’escola andorrana, Amat és un totterreny: toca el saxo i la percussió a la banda de rumba i flamenc fusió els Pali, però també col·labora en projectes de big band i, fins i tot, acompanya DJs en sessions de house.

La tribuna

Tancat

Parada del comerç per la Diada nacional de la Constitució

Editorial

El llegat del ministre

Joan Martínez Benazet, que afronta els últims dies al capdavant del ministeri de Salut, va rebre ahir en visita oficial el conseller català Josep Maria Argimon. El ministre va assegurar que vol deixar enllestida la cartera de serveis.

El racó del psicòleg

Una mica de pau

De debò que ara toca una guerra? Que potser no hem patit prou? Que no hem estat enganxats a les notícies vint-i-quatre hores al dia? No es pot suportar tanta angoixa.

L'hora dels mil·lennials

El teatre com a referència

Aitana Gálvez ha estat membre del jurat Carnet Jove per al Festival Ull Nu

Recordes quan

Plantar el català a Praga

Aprendre català a txèquia és possible des de fa 30 anys, quan es va signar el conveni per a la creació del lectorat de català. El 2017 es va reconvertir en el Centre Carlemany de la llengua catalana de Praga.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Carla Riestra

Presidenta de Cooperand. 48 anys, andorrana. Llicenciada en Història i Geografia, especialitzada en cooperació internacional i gestió de voluntariat i docent i formadora. Premi Unicef per millorar la vida dels nens.