Notícies de

Jaume Belló

“Hi ha molts camins d'expressió a través del teatre”

Es defineix com a artivista perquè ha enfocat la seva trajectòria a fer intervenció social des de l’art. Dimecres vinent (21 hores, sala d’actes de La Llacuna) dirigirà una desena d’alumnes de l’Aula de teatre a Pekats capitals.

DE LA MEVA AGENDA

Conte de Nadal (I)

“Maria, no tinguis por! Déu t’ha escollit per ser la mare del Messies”

Recordes quan

Història amb coreografia

Fa quatre dècades que l’Esbart d’Andorra la Vella difon les tradicions de la parròquia i del país amb la interpretació de balls convertit en una gran família per on han passat més de 300 dansaires.

El racó del psicòleg

La paleta de colors

En qui estàs delegant l’educació dels teus fills? Els seus comportaments i els canvis d’humor poden estar relacionats amb les persones amb les quals els deixem.

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Oscar Llauradó

Baixista d’Hysteriofunk. De professió dissenyador gràfic i fotògraf d’arquitectura. Encampadà de 48 anys, sent passió per la feina i “no podria viure sense la creativitat”. També fa ioga i pesca sense mort.

La tribuna

Quan canta la sibil·la

Ens anirà bé arribar amb calma i serenor al final d’un any ple de turbulències

Editorial

Moviments insolidaris

Denunciant una suposada pèrdua de llibertats per les mesures instaurades pel Govern per lluitar contra la pandèmia de coronavirus, el grup d’antivacunes i contraris al passaport Covid es va manifestar un altre dissabte