Notícies de

DE LA MEVA AGENDA

Recordem els nostres difunts!

No hi ha ofensa més greu a una comunitat. Perdre la memòria m’entristeix

Miquel Medall

“Seria molt beneficiós que el vi andorrà tingués una DO”

Medall és l’encarregat de vetllar perquè les vinyes de la finca de l’Any de la Part d’Ordino donin un fruit que permeti fer vins de la millor qualitat. Uns vins, afirma, que encara són “massa” desconeguts a l’estranger.

El racó del psicòleg

Els nostres morts

LA MORT és l’altra cara de la moneda de la vida, però no ens ensenyen a gestionar la pèrdua. I cadascú fa el que pot i no hem de fer res més que respectar-ho

Recordes quan

Agricultura de lleure

Els horts de les Terres Primeres d’Encamp acullen el projecte de conreus per a padrins més nombrós del Principat. Amb quinze anys el projecte no ha parat de créixer i s’ha consolidat com una activitat lúdica per a la gent gran.

L'hora dels mil·lennials

Apostar per un futur esportiu

Bernat Lomero és nedador i ha estat becat pel Programa d'Alt Rendiment d'Andorra

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Diego Vieira

President del Comitè Demòcrata d'Escaldes. Nascut a Portugal fa 36 anys. És European Financial Planner i afirma que sempre intenta buscar “la balança ideal per tenir temps per a la família i per a mi mateix”.

Editorial

El dia de la marmota

El pacte d’Estat per a la reforma del sistema de pensions, que no està tancat tot i que sembla que té el consens de tots els partits, no arribarà a temps per enllestir la necessària reforma. El temps segueix avançant i la guardiola es buida