Notícies de

Carles Coto

“El futbol són experiències que queden a la vida”

Format al futbol base de l’FC Barcelona, on va jugar amb Messi, Piqué o Cesc, s’ha incorporat aquest estiu al club colomenc després d’haver jugat en països tan diferents com l’Uzbekistan, Geòrgia, Bielorússia o San Marino.

la seca la meca

Hivern

de la meva agenda

El banc de la plaça

És el moble més important d’una església

La tribuna

Censos

Poc pot estranyar que no hi hagi un recompte de mascotes si no n’hi ha de persones

Editorial

L'esperat oci nocturn

L’obertura dels pubs fins a les 3 de la matinada les nits de divendres i dissabte és una bona notícia per al sector de l’oci nocturn i evidencia una bona evolució de la pandèmia. Caldrà esperar unes setmanes per saber si afecta la situació sanitària

Pandèmia mundial

A ballar amb el codi QR

Les discotèques inicien l’estudi observacional amb normalitat i ganes però a les crítiques per l’homogeneïtat dels horaris se suma la confusió entre les recomanacions de Salut i el BOPA

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Gerard Estrella

Conseller de sostenibilitat i innovació de la capital. 50 anys. És enginyer de formació, dirigeix l’àrea de serveis tècnics de Caldea i és secretari general de Liberals. Té dos fills i viu a Escaldes.

L'hora dels mil·lennials

Llums, càmera, ficció!

Nahiara Cofian és membre del jurat del Festival Ull Nu i estudiant de cinema a la Universitat de Tolosa (França)

Recordes quan

Obrint camins especials

Autea compleix 15 anys ajudant les famílies amb fills amb trastorns de l’espectre autista amb serveis i programes que no existeixen al país i que s’adapten a les necessitats dels afectats, amb seguiment i acompanyament en cada cas.