Notícies de

Tomàs Zamora

“Només coneixem un 20% de tots els beneficis del cànnabis”

Juntament amb l’Eva Gavín, fa un mes que ha obert un establiment a Escaldes amb productes cosmètics i olis de cannabidiol. Són uns apassionats del cànnabis i dels beneficis terapèutics que ofereixen els components de la planta.

Les set claus

George, Samuel

Vivim una època d’enorme transformació

La tribuna

Poupou

El Tour arriba sense el net de Poulidor

Editorial

Tolerància zero

Actituds com la de divendres passat quan, presumptament, una dona va dur a terme una agressió verbal homòfoba a una parella gai a Andorra la Vella ens han de posar a tots alerta perquè la línia per passar a l’agressió física és molt final.

Reportatge

Bicicletes salvades

El comú d’Andorra la Vella ha arribat a un acord amb el Lycée Comte de Foix que permetrà reutilitzar en activitats educatives les bicicletes abandonades als carrers de la capital.

Tour de França

La 'tête de la course' real

Centenars d’aficionats al ciclisme han anat arribant des de dijous al Port d’Envalira i a la Collada de Beixalís per poder vibrar amb el retorn de la cursa des de primera línia d’acció.

Tour de França

Triple jornada de Tour

La ronda gal·la arriba al país cinc anys després amb una triple jornada

Conversa de Terrassa

“Quan viatjo no porto rellotge”

Agustina Grandvallet. 54 anys. Va néixer a Sevilla, però des dels sis anys viu a Andorra. Als 30 va patir una lesió medul·lar. És la presidenta d’Amida, activista i una apassionada de la lectura.