Notícies de

Reportatge

Els feliços anys frikis

El dia de l’Orgull Friki que es va celebrar el 25 de maig va demostrar una cosa: aquesta cultura ara mateix està de moda i es troba més viva que mai

Sergi Casanovas

“El Maserati MC20 és un cotxe de curses a la carretera”

Porta tota la vida dedicat al motor. Competeix des dels 7 anys en cars, fins avui que en té 42. Va ser part de la presentació de l’exclusiu Maserati MC20 que es va fer divendres, al concessionari que la marca té al Principat.

La tribuna

Llunci

Remolins comença a descobrir els secrets de la balma a sota del Roc de Quer

Editorial

La normalitat amb AZ

El poder polític ha contaminat amb les seves pors l’opinió pública pel que fa a la vacuna d’Oxford, contradient fins i tot la comunitat científica que insisteix que la vacuna d’AstraZeneca és eficaç i es pot subministrar amb tota confiança.

TRADICIONS

L'aplec de Canòlich torna a bategar

Chisvert ofereix una missa on destaca les lliçons a extreure de la pandèmia i recalca el paper de reconciliació de l’Església

El racó del psicòleg

'Apocalipsi Phonbie'

Ha nascut una nova espècie: els ‘phonbies’, persones que han perdut la voluntat i el control voluntari del seu temps, les seves relacions socials, la seva salut i la seva atenció.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Pere Marsenyach

Gerent de Pompes Fúnebres de les Valls. Encampadà de 43 anys, casat i pare d’un fill. Del 2008 al 2011 i del 2016 al 2019 va ser conseller del PS al comú d’Encamp. Gaudeix del bon menjar i de la família.