Notícies de

Editorial

Els reptes pendents

La pandèmia ha eclipsat l’activitat executiva i legislativa de pràcticament tot el mandat de Xavier Espot i ha obligat a deixar al calaix les grans reformes que necessita el país i que més tard o més d’hora haurà d’afrontar.

El racó del psicòleg

Crítica

Facis el que facis sempre hi haurà algú que et criticarà així que el millor consell és que facis el que creguis que has de fer ... o potser no ...

Reportatge

Rols polítics en una legislatura anòmala

La vuitena legislatura arriba al seu equador, condicionada fortament per la Covid-19. Els presidents de grups parlamentaris comparteixen la seva visió sobre la tasca legislativa duta a terme fins ara i miren al futur amb l’esperança d’afrontar els reptes que se’n deriven.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Maria Guillamet

Activista. La cofundadora de Solidary Wheels, té 32 anys, és arquitecta tècnica de formació, amb gran passió per viatjar i profunda vocació cap a la defensa dels drets humans i de les persones en trànsit.

Recordes quan

Fusió d'entitats hoteleres

El febrer del 2011, la Unió Hotelera (UH) i l’Associació d’Hotelers d’Andorra (AdHA) van culminar un procés per convertir-se en una mateixa entitat per reforçar la defensa dels seus interessos comuns.

Pandèmia mundial

El tallat i una partideta

Rummicub, botifarra, brisca o dòmino... la tria del joc és important però la companyia, més. Avui parlem amb alguns dels padrins i les padrines que han retornat al cap de més d’un any a la seva segona residència, la Casa Pairal d’Andorra la Vella.