Notícies de

Reportatge

Tres mil hores de pessebre

En José i en Joan, pare i fill, recreen cada Nadal el tradicional pessebre amb un toc especial, reconstruint diversos edificis emblemàtics de Sant Julià i, fins i tot, el santuari de Meritxell. La maqueta s’exposa a la seva oficina fins després del dia de Reis.

Editorial

Temporada d'incògnites

El Govern i representants dels camps de neu es van reunir dijous per abordar l’obertura de la temporada, que hauria d’arrencar el proper 2 de gener de manera progressiva. Una situació incerta que té implicacions en les plantilles.

Reportatge

La passió, el plat estrella

El Celler d’en Toni va obtenir el guardó Bib Gourmand. Després de 55 anys satisfent els paladars del país i d’un canvi de propietari, el restaurant esdevé l’únic establiment d’Andorra a formar part d’aquesta categoria que està per sota de les estrelles Michelin.

Reportatge

Dansaires a ritme electrònic

Sis figures de colors ballant al ritme de la música electrònica van envair ahir l’eix central de la parròquia d’Andorra la Vella.

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Elias Porter

Músic. Nascut a Bar, 38 anys. Es va iniciar en la música als 3 anys, és professor de viola per l’ESMUC, integrant de l’ONCA des del 1999, fundador del quartet Madriu i amant de la música tradicional del Pirineu