Notícies de

Cartellera

En guerra con mi abuelo

Consulta la cartellera i els horaris dels Cinemes Illa Carlemany i Cinemes Guiu

La proposta del dia

'Viento en los dedos', de Jan

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Reportatge

Les dones a l'escenari

Al sector artístic, igual que en molts àmbits laborals, la paritat entre homes i dones continua sense ser del tot real. Les artistes andorranes asseguren no sentir-se discriminades al país, si bé a altres territoris, com Catalunya, la desigualtat segueix sent notòria.

Blaia Morera

“Amb les joies vull transmetre el respecte al planeta Terra”

Paradista de joies artesanes al Poblet de Nadal de la capital 34 anys. Nascuda a Encamp, es dedica a la creació de joies a partir de materials orgànics dels boscos andorrans. El projecte, anomenat Som de Bosc, amb la Covid-19 ha obert una botiga en línia.

reportatge

Un Poblet agredolç

Els paradistes de la plaça del Poble no estan tenint ni la meitat de la facturació de les edicions anteriors, si bé alguns artesans locals asseguren que estan creixent en vendes.

reportatge

Canviar o no el Codi Penal

L’òrgan expert en violència de gènere del Consell d’Europa recomana modificar el Codi Penal per tipificar els delictes envers les dones. Encoratja la justícia a penalitzar que una relació sexual sense consentiment sigui considerada una agressió.