Notícies de

Oriol Peral

“Al país no s'han explotat els e-Sports, i ara som pioners”

Ha creat Five Media Clan amb tres amics, el 2015 van idear El Calmador. 25 anys. Es dedica al sector del turisme però han creat la primera organització de creadors de contingut i e-Sports del país, un àmbit que l’apassiona i que sempre ha estat la seva afició.

DE LA MEVA AGENDA

Espera

L’èxit educatiu d’AINA el trobem en la formació permanent dels monitors

La tribuna

Tornat al silenci

Raimon ha fet els vuitanta sense trencar l’absència pública anunciada

Editorial

Falta de reacció

Els comerciants del Pas de la Casa esperaven que la població s’omplís ahir de turistes de l’Arieja i els Pirineus Orientals i això no va passar. S’ha trobat a faltar una campanya de comunicació urgent per anunciar que podien venir

reportatge

Tret d'inici a l'era industrial

La creació de la central hidroelèctrica l’any 1934 va suposar un canvi social a Andorra i l’arribava de la immigració en massa al país. La infraestructura produeix aproximadament el 20% de l’energia que utilitzen els ciutadans i és d’origen completament renovable.

Un Nadal diferent per als andorrans a l'estranger

Andorra, com tots els països, té alguns dels seus nacionals repartits per mig món, i que sempre tornaven per aquestes dates. Aquest any, però, la situació és radicalment diferent i no tothom podrà tornar al Principat per reunir-se amb tota la seva família per les festes.

Recordes quan

L'agost de Maradona a Andorra

Pretemporada del Barça del 1983. El conjunt blaugrana va realitzar una estada de prop de 20 dies al Principat, amb una breu escapada a Bèlgica. El ‘Pelusa’ va ser el principal reclam d’aquella expedició.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Gerard Riart

President de la Federació de Ciclisme. 49 anys. Ha competit durant més de tres dècades i gaudeix de la passió per les bicis i els esports de natura com a gerent d’una empresa que organitza proves esportives

L'hora dels mil·lennials

Investigacions a través de l'art

Charline Bony treballa a l'àrea de producció del museu Carmen Thyssen d'Andorra