Notícies de

Bàsquet

Quatre positius

El partit entre el MoraBanc i el Casademont Saragossa va quedar ajornat per la infecció de quatre membres de l’equip tricolor

Reportatge

Cementiris florits

Els cementiris del país van viure ahir una imatge atípica amb poca afluència de visitants a causa de les mesures per la Covid, tot i això es van omplir de flors en record dels difunts.

Reportatge

La pandèmia en el futur

L’Arxiu Nacional està recopilant documentació i iniciatives dutes a terme per associacions, empreses i particulars durant la pandèmia de la Covid-19. La idea és crear un fons documental perquè les futures generacions puguin conèixer com és la realitat actual.

José Antonio Guillermo Velaz

“Esperem que els residents vinguin a degustar el menú”

Dirigeix un dels establiments que participen en l’Andorra a Taula en Família. L’esdeveniment se celebra des de divendres passat a un total de 24 restaurants del país fins al 29 de novembre. L’apassiona el món de la cuina i poder oferir als comensals plats tradicionals d’Andorra.

Editorial

Drets dels discapacitats

El Comitè de Bioètica ha estudiat la correcta aplicació de l’article 12 del Conveni sobre els drets dels discapacitats i ha arribat a la conclusió que calen millores respecte a l’igual reconeixement davant la llei d’aquestes persones