Notícies de

Reportatge

El tità del desert

Ramon Aranda és un dels pocs corredors que han disputat les 14 edicions de la Titan Desert que s’han fet fins ara. Dilluns arrencarà la 15a participació en un any complicat a causa de la pandèmia i també per un càncer de pròstata que va patir.

Editorial

Multes poc dissuasives

Els primers moments de la segona onada de la pandèmia van estar marcats pel relaxament de les mesures de seguretat de la població i els establiments, fet que ha obligat el Govern a reforçar les inspeccions als locals comercials i al carrer

Reportatge

Castanyes en petit comitè

La celebració de la Castanyada i de Tots Sants enguany es veu alterada per les mesures Covid-19. Les pastisseries venen menys panellets mentre que les floristeries tenen les mateixes vendes pràcticament. Alguns comuns tenen protocols d’accés als cementiris.

Reportatge

Lluitar contra el gegant magenta

La competència que exerceix Andorra Telecom sobre el sector privat de les telecomunicacions genera malestar a les empreses tecnològiques del país, que demanen una intervenció política perquè no es vegi trepitjat el seu nínxol de mercat i reduïda la seva cartera de clients.

Pandèmia mundial

Llarga espera per sortir d'Andorra

La primera jornada amb restriccions de mobilitat en territori català va generar incertesa entre els residents que necessitaven desplaçar-s’hi a l’hora de conèixer quina documentació necessitaven. A la duana del riu Runer hi va haver retencions de fins a dues hores.

Diego Lorca

“Cal treure a la llum tota la història que no coneixem”

L’eterna roda de la cobdícia i la misèria Titzina Teatro està de gira, amb parada a la Seu dijous vinent (si el coronavirus ho permet), per representar ‘La zanja’, una obra sobre la col·lisió entre dos mons i entre dues maneres d’entendre el món