Notícies de

Pablo Tolisano

“Ser empresari amb la Covid és com una muntanya russa”

Participa en les Jornades gastronòmiques Cuina de Tardor de la Massana. 41 anys i nascut a l’Argentina. És el propietari del Mon Bohemi i va decidir obrir un nou restaurant al febrer, el Malandra. Situat en una borda antiga, vol sorprendre amb dos plats en la iniciativa.

Editorial

L'oficina a casa

Per què els dies de neu hem de sumar-nos disciplinadament al caos a la carretera si la tecnologia ens permet treballar des de casa? La pandèmia demostra que moltes empreses o departaments de les administracions poden ser igual d’eficients ‘en remot’

Reportatge

Hipotecar-se per la crisi

Un veterà promotor immobiliari va hipotecar els béns patrimonials que tenia per solucionar la falta de liquiditat provocada per la crisi del 2007, però no tots eren seus. També va empenyorar el pis d’una dona que l’ha denunciat per un delicte d’administració deslleial.

Cossos especials

La direcció podrà instar a desarmar un policia

Un comitè mèdic haurà de decidir si la mesura de retirar-li l’arma “està motivada”, ja sigui per problemes físics, psíquics o sensorials