Notícies de

Sonia Puente

“Quan arribava al final del llibre no acabava com volia”

A final de mes publicarà el segon llibre de la saga ‘Contigo’: ‘Volver a mi vida contigo’. 41 anys. Treballa en un banc però fa dos anys es va endinsar en el món de l’escriptura. En la seva quarta novel·la seguirà sorprenent els lectors amb la vida dels germans Guerrero, que viuen a Andorra.

Editorial

Engega 2020 esgotat

L’Automòbil Club feia una crida aquesta passada setmana a les administracions perquè potenciessin els incentius als vehicles elèctrics davant la davallada de matriculacions. Els ajuts de l’Engega, si més no, funcionen i ja s’ha esgotat la partida.

Reportatge

Cinc mesos de silenci

Una de les afectades per l’incendi de l’avinguda Carlemany, Diana R.S., que va perdre la dona i el fill, assegura que encara ara no ha rebut resposta de les asseguradores ni tampoc del seu advocat per saber què va passar. Demana que algú l’ajudi immediatament.

Pandèmia mundial

La màquina de diagnosticar el virus

La cinquena planta de l’aparcament de Prat de la Creu és un no parar de trànsit de persones que tenen cita per fer-se la prova per saber si tenen o no la Covid. L’operatiu el comparteixen personal del SAAS i de la Creu Roja.

reportatge de la setmana

Les seqüeles de la Covid-19

Un cop superada la malaltia, els recomptes oficials invisibilitzen els efectes col·laterals del virus que perduren a l’organisme. La fatiga, les dificultats respiratòries o la pèrdua de gust i d’olor són alguns exemples.