Notícies de

La tribuna

Natura contra història

Els danys a Sant Vicenç d’Enclar i el roc de les Bruixes

DE LA MEVA AGENDA

Complir amb la Meritxell

S’ha fet tan entranyable la Mare de Déu que se l’anomena com si fos de casa

Editorial

La temporada més incerta

El sector turístic ha aconseguit ‘salvar’ l’estiu malgrat les condicions adverses però ara s’ha de començar a preparar una temporada decisiva en el balanç de resultats i que presenta moltes més complicacions.

pandèmia mundial

Escoles a prova de Covid

Comença el compte enrere per a l’inici d’un curs atípic i les escoles treballen a contrarellotge per adaptar-se a les noves mesures de seguretat. El Col·legi Mare Janer ens obre les portes per ensenyar els canvis que han fet per vetllar per la seguretat dels estudiants.

El racó del psicòleg

Tornem-hi

Ja ho tenim això. Les vacances s’acaben. Per a algunes persones han estat curtes, per a d’altres massa llargues, i aquesta és la grandesa de la vida, que cadascú té les seves prioritats i les seves necessitats.

En forma

Pilates

Els exercicis de Pilates que us presentem aquesta setmana des de Duplex Sport Club es poden realitzar tant a casa com en un gimnàs.

Conversa de Terrassa

“Viatjar permet aprendre molt”

Aurora Casadevall. 71 anys. Llevadora i infermera durant més de quatre dècades. Mare i àvia d’una petita ha ajudat a néixer milers de persones i ara relata les seves vivències en un llibre.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Nahuel Carabaña

Atleta. Nascut un 10 de novembre de fa 21 anys. Ha fet grans actuacions internacionalment i ara competeix en un dels millors equips d’Espanya. L’última fita: batre el rècord d’Andorra dels 3.000 obstacles.