Notícies de

Les set claus

Fins i tot quan fa mandra

Tal com està el pati, cal aprofitar les ocasions per celebrar coses

La tribuna

Lliçó apresa?

El Govern anuncia un nou edifici d’Andorra Telecom “bonic, però no singular”

Editorial

Esperant la justícia

El nombre de causes acumulades a l’essencial secció d’instrucció ordinària de la batllia continua augmentant per la falta de recursos humans i les previsions no són gens optimistes tenint en compte que el dèficit continuarà un temps.

Reportatge

Ni os ni llamp, el pànic

Catorze ovelles d’un ramat de la vall d’Incles apareixen mortes fruit de l’atac d’un gos. Només una mort és conseqüència directa d’una mossegada, les altres s’asfixien al veure venir el ca.

Pandèmia mundial

350 proves en un dia

L’Stop Lab ubicat al parc de bombers de Santa Coloma va realitzar en un dia les proves que tenia previst fer durant tot el cap de setmana. Tant els més joves com els integrants dels esports d’estiu d’Escaldes-Engordany ja van ser sotmesos a les proves TMA.

El racó del psicòleg

Obrir el meló

Un mai sap quin és el millor moment per obrir un meló. Són tan hermètics, oi? Potser com la vida. No creus? No deixa de ser una aposta i de vegades fallem.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Josep Pol

President de la Creu Roja Andorrana. 45 anys. És jurista de professió. Presideix l’entitat humanitària des de fa tres anys, però porta involucrat en les seves tasques des dels 16 anys.

En forma

Gluti al terra

Exercicis de tonificació amb una proposta senzilla per poder practicar a casa.

Conversa de Terrassa

“M'agraden els viatges llargs”

Verònica Canals. 49 anys. Llicenciada en econòmiques, ministra de Turisme i mare de dos fills de 13 i 15 anys amb qui preveu conèixer destinacions llunyanes quan es pugui tornar a viatjar.