Notícies de

La tribuna

El “miracle” Andorra

Diverses cruïlles de la història van amenaçar la sobirania plena del país.

DE LA MEVA AGENDA

Gaudim del nostre tresor

Cada un dels nostres dies és un diamant irreemplaçable

Editorial

La fi d'ArtalRoc

Una sala d’exposicions és una de les inversions que contempla el nou programa governamental que és Horitzó 2023. L’executiu ha d’entregar el 30 de setembre ArtalRoc i buscar una alternativa per poder seguir programant mostres.

pandèmia mundial

El Mercat de la Vall lluita contra la calor i la falta de Festa Major

La celebració de la tradicional fira ha patit una davallada de visitants a causa de la calor i, en gran part, de la cancel·lació de la festa major de la capital. Els paradistes i veïns creuen que seria una bona iniciativa fer-ho cada cap de setmana per regularitzar-ho.

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Oliver Alis

Conseller general. 38 anys. De Terceravia + Unió Laurediana + Independents. Bona part de la seva trajectòria està lligada a Sant Julià, que té un pes important en els seus imprescindibles, així com la família

El racó del psicòleg

Estrès vacacional

L’estrés vacacional és una resposta del nostre organisme al que interpretem com agressions externes. Bé caldria matisar una mica aquesta definició.

Conversa de Terrassa

“Soc un músic molt especial”

Oriol Vilella. 46 anys. Apassionat de la música. És propietari de dues acadèmies on s’ensenyen tots els instruments del conjunt de rock i integrant dels grups Madretomasa i Hysteriofunk

En forma

Hipopressius

S'ha de procurar tenir una pauta concreta i guiada per un professional