Notícies de

Reportatge

La lladre reincident

El ministeri públic sol·licita l’expulsió definitiva del Principat a una resident francesa per entrar a robar en set habitatges entre els mesos de març i novembre de l’any passat.

Carlitos Aguareles

“L'esquí sempre estarà a la meva vida i mai marxarà”

Les lesions i els dubtes generats per tot el reguitzell de contratemps físics l’han portat a abandonar la competició. El ‘freeride’ ha estat i sempre serà per a ell un estil de vida i malgrat la dificultat de prendre una decisió tan dura, per a Carlitos es tanca una porta però se n’obre una altra.

La tribuna

Que poc ha durat

De la recuperació de l’últim contagiat al primer rebrot no ha passat una setmana

Editorial

No apujar la pressió fiscal

La càrrega econòmica que està suposant la pandèmia en els comptes de l’Estat ha ressuscitat temors sobre eventuals pujades d’impostos. El cap de Govern va assegurar ahir que es compromet a no tocar la pressió fiscal perquè aniria en detriment del país.

Pandèmia mundial

Els comerciants, a l'aguait dels rebrots

Establiments de l’eix central afirmen que la situació sanitària a Catalunya ha reduït l’afluència de visitants al país

Pandèmia mundial

Festa major reduïda a Canillo

El programa d’actes de Canillo ha quedat reduït com a conseqüència del primer rebrot al país. Els pocs espectacles que es mantenen en agenda s’han de reinventar per celebrar les seves funcions garantint les mesures de distanciament social per evitar nous contagis.

Els imprescindibles

Els Imprescindibles de David Jiménez

Intèrpret de llengua de signes. 38 anys. S’ha fet popular durant l’emergència sanitària gràcies a la traducció de totes les rodes de premsa de Govern. També és tècnic en imatge per al diagnòstic.

En forma

TRX

L’entrenament amb TRX permet potenciar la força i la resistència de tot el cos.

El racó del psicòleg

Sí, però no...

Quan no estem bé no pensem bé. Creiem que sí, però no. Per això és tan important anar amb compte amb allò que pensem en determinats moments... i amb el que no pensem...

Conversa de Terrassa

“M'enduc música d'allà on vaig”

Òscar Fernández. 49 anys. President del Col·legi de Psicòlegs des de fa cinc anys. Es considera un amant de la calor, la platja i la sorra, i no descarta perdre’s algun dia per terres asiàtiques.