Notícies de

David Fernandes

“Sempre he volgut treure el millor de mi i superar-me”

Ha rebut el Premi nacional de l'Estudi com un dels millors estudiants de batxillerat del país. Aspira a ser investigador en mecànica quàntica per trobar la cura de l’Alzheimer. L’aturada de l’activitat lectiva presencial per la pandèmia no ha impedit que segueixi treballant amb perseverança i constància.

Les set claus

Assaig proto­democràtic

La dictadura de la meitat més 1 és fins ara el millor sistema

Editorial

Turisme de proximitat

El sector turístic del país encara l’estiu amb esperança i optimisme. De moment el comportament que està tenint el turisme de proximitat és positiu però les empreses del país no s’atreveixen encara a fer previsions.

Pandèmia mundial

Confinats al despatx

Els governs d’arreu han hagut de plantar cara a una pandèmia sense precedents, però més enllà de les decisions preses, què comporta personalment liderar un país quan a les teves mans hi ha la salut de la gent?

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Joan Carles Ramos

Conseller general. El parlamentari de DA té 42 anys i és advocat des de fa 14. Es va estrenar en política a la territorial d’Encamp “perquè la centralitat permet veure solucions des d’un espectre més ampli”

El racó del psicòleg

Expectatives

Que no puguis fer les vacances tal com havies planejat no vol dir que no puguis gaudir d’unes vacances o, si més no, d’una actitud de vacances en la nova situació que s’ha presentat de manera inesperada

En forma

Tonificació de braços

El circuit amb manuelles permet aconseguir mantenir el to muscular dels braços i de les cames