Notícies de

Pandèmia mundial

Viatge d'anada i tornada

Alguns dels temporers argentins que no van poder marxar a casa quan volien, ja pensen a tornar per a la propera campanya

Àlex Rius

“El simulador és diferent a la neu però avançarà feina”

Estava competint a França amb altres esquiadors de la FAE quan va esclatar la crisi 21 anys. Ara combina els entrenaments físics al Centre de Tecnificació d’Ordino amb el nou simulador a l’espera de poder viatjar a l’hemisferi sud per fer una estada de pretemporada per al curs vinent.

Les set claus

La incertesa a l'equació

Gestionar una nova incògnita, fora del que va amb el ritme vital, es porta fatal

Foc i lloc

Donant voltes internes

L’Andorra d’avui s’ha forjat com a país gràcies a la mobilitat

Editorial

A punt per a un rebrot

La preparació de l’hospital i dels professionals sanitaris en cas que a la tardor hi hagi un altre rebrot serà determinant per combatre el virus, però també cal que empreses i treballadors estiguin a punt perquè l’economia no hagi de parar en sec.

La Covid-19 a Cambodja

La llar d’Infants del Món al país del Sud-est asiàtic és la residència d’una dotzena de nens i nenes i dona suport educatiu a més de quatre-cents estudiants. El tancament d’escoles pel virus ha obligat a redoblar esforços amb un accés a Internet molt deficitari.

El racó del psicòleg

El psicòleg referent

La meva proposta és que tinguem tants psicòlegs com metges referents als centres de salut perquè farà que la gent pugui gestionar millor la tensió del dia a dia i pot servir per evitar malalties.

L'hora dels millennials

La llibertat de les lletres

Laura Navarro va ser una de les premiades del 5è Concurs de microrelats del Carnet Jove