Notícies de

Editorial

Les noves normes

La crisi sanitària ha obligat la població a canviar els hàbits o la manera d’interrelacionar-se. A la feina o a la compra s’han adoptat noves normes i a partir de l’1 de juny tocarà aplicar-les en espais d’oci com són bars i restaurants

Foc i lloc

Por o respecte

Des de l'antiguitat ens hem enfrontat a enemics com la verola, la pesta negra, la tuberculosi, etc.

Reportatge

Retorn als orígens

Dotze anys després d’abandonar el Principat rumb a Sòria per debutar en el món del vòlei professional, Xavi Folguera iniciarà una nova etapa al CDV Río Duero. El col·locador torna a l’equip castellanolleonès per ser un dels líders del vestidor i es mostra il·lusionat.

pandèmia mundial

'El tresor' de la família

El confinament ha obert les portes a projectes musicals com el que ha creat el cantautor Lluís Cartes, l’adaptació d’una cançó del seu primer disc en solitari en la qual ha participat gairebé tota la família, molt arrelada al món cultural del país.

Pandèmia mundial

La doble vida d'un hotel

Fa més de dos mesos que l’Hotel Fènix acull padrins del Cedre amb l’objectiu de protegir-los de l’onada de contagis de Covid-19 que es va declarar a la residència sociosanitària. Vint-i-dos treballadors de l’allotjament s’han ocupat de les necessitats dels nous hostes.