Notícies de

Ludmilla Lacueva

“Amb el neguit pel que pot passar, no puc concentrar-me”

El misteri, una fórmula literària d’èxit ‘Scrap mortal’, segona aventura del comissari Cerni Llop, ha estat un dels llibres més venuts aquest Sant Jordi. La seva autora reconeix que està dedicant aquests dies més a la lectura que a l’escriptura.

La tribuna

Globus sonda

No sembla gaire assenyada la suposada venda de FEDA i Andorra Telecom

Les set claus

Aprenentatge i valors

Treure conclusions i aplicar-les pel conjunt ha de ser una de les grans victòries

Editorial

No ens podem relaxar

Una setmana després del primer pas per al desconfinament, el Govern ha detectat un creixement de la mobilitat interna. No seguir els consells de les autoritats provocarà que s’obligui de nou al confinament total.

pandèmia mundial

Argentins per a la fruita

La campanya de la fruita a Catalunya pot donar una oportunitat laboral a molts dels temporers argentins que es van quedar atrapats al Principat per la pandèmia. La situació que viuen els ha obligat a buscar alternatives per ingressar diners.

Incendi a Escaldes

Crits de socors

Eren dos quarts d’una del migdia quan ressonaven els primers crits d’auxili dels veïns del bloc on s’havia iniciat l’incendi. L’home difunt va intentar refugiar-se al bany del pis però el fum el va acabar atrapant. La seva parella sí que va poder ser evacuada.

El racó del psicòleg

Viure amb angoixa

Confonem estar nerviosos amb patir angoixa i això és molt greu, ja que ens acostumem a patir un trastorn psicològic greu que arriba de manera discreta i molt sofisticada i ens fa passar-nos de revolucions