Notícies de

Foc i lloc

L'epidèmia (I)

A Atenes, l’any 430 abans de Crist...

Editorial

El model funciona

La paralització de totes les activitats que no siguin essencials i el confinament de la població a casa són unes actuacions molt exigents però efectives per aturar el coronavirus, tot i que encara falta un plus de responsabilitat individual

Tornada afortunada

La tornada als països d’origen de les persones temporeres pot arribar a ser una odissea. Tot i això, en alguns casos els forans tindran un bon record del país gràcies al tracte rebut tant des del Govern com des del sector professional.

Ser positiu de Covid-19

Dues persones diagnosticades de coronavirus relaten la seva experiència en primera persona després de diversos dies d’aïllament domiciliari. Coincideixen a destacar el cansament com a principal símptoma tot i que totes dues asseguren patir un cas “lleu”.

Pandèmia mundial

Homenatge al sector sanitari amb el so de les sirenes

Una quinzena de vehicles de policia, bombers i agents de circulació van fer sonar ahir a les vuit del vespre les sirenes a la porta d’urgències de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell en reconeixement a la feina que estan fent aquests dies els professionals de la salut.