Notícies de

Andorra la Vella

Sense cua per la llonganissa

El matí a la parròquia amb més electors es va caracteritzar per la inexistència de cues per votar i pel neguit i el ‘mea culpa’ dels representants polítics per l’augment de l’abstenció respecte a les comunals del 2015.

Escaldes-Engordany

Votants entusiastes a la festa de...

Al col·legi electoral del Prat del Roure el matí va discórrer sense grans retencions d’electors. Una altra cosa va ser el temps dedicat a votar. Amb un càtering tan ben assortit, va ser de nou un pèl més llarg.

Encamp

Votar és una cosa de família

La plaça dels arínsols va rebre, envoltada de neu, els grups de votants que tot i el fred matinal s’agrupaven per comentar com aniria la jornada i reflexionar sobre l’ús del VAR en el partit del Barça de dissabte.

Jordi Giné

“Aquí hi ha moltes patologies que a grans ciutats no es veuen”

Vetllar per les mascotes. El fundador i actual director de l’Hospital Món Veterinari acaba de ser escollit vicepresident de l’Associació de Veterinaris Espanyols Especialistes en Petits Animals (AVEPA). És el primer no resident al país veí a ostentar el càrrec

La MassanaLa Massana

Atrets pel pica-pica

Jornada, com és de rigor, de reflexió i germanor, malgrat que només hi havia una candidatura i ben aviat ho van tenir fet.

Ordino

Participació amb “efecte Cucut”?

El que més van agrair els electors és el val de dos euros que rebien després de votar i que podien gastar en qualsevol establiment de la parròquia, malgrat que alguns consideraven que la quantitat era massa baixa.

La tribuna

Anuncis prohibits

Iniciativa amb plena lògica sociopolítica però potser d’eficàcia dubtosa

Les set claus

Es busquen empresaris

Andorra té prou avantatges competitius per definir un nou model d’èxit

Canillo

Un vot difícil d'escollir

Es van crear petites cues durant el matí per escollir entre dos candidats, que van trencar amb vuit anys d’una única llista.

Foc i lloc

Temps d'actuar

La resposta col·lectiva és l’única solució possible per passar el tràngol

Editorial

DA quatre, PS un

El resultat de les eleccions posa de manifest que el debat nacional n’ha quedat al marge i el Govern en surt airós amb les victòries a la capital, Encamp, Ordino i Canillo, mentre que Gili dona l’únic triomf al PS, que esperava més de la cita