Notícies de

reportatge

Almesquera en perill

El Govern ha fet un estudi sobre la presència als rius andorrans de l’almesquera, un talp endèmic del Pirineu, i ha arribat a la conclusió que només en queden als riu Madriu i a un punt del riu d’Ós. Aconsellen iniciar un pla de gestió per evitar la total extinció de l’espècie.

Conrad Blanch

“Amb Grandvalira creàvem un producte imbatible”

Blanch va liderar la primera expedició catalana a coronar l’everest el 1985, va ser gestor de soldeu-el tarterdes del 1993 i part fonamental de la creació de la marca, salvada després d’una greu crisi

reportatge

Els e-sports, el futur

La companyia What You Play va organitzar ahir la primera trobada presencial de ‘gamers’ al Principat. La intenció és fer-ne vuit més.

Sara Mandicó

“El Mercat de Nadal aporta dinamisme al comerç local”

La Sara forma part com a vocal de l’Associació d’Empresaris d’Encamp des de fa 7 anys.En aquest temps ha treballat per potenciar la creació de nous comerços i motivar-los. La frase que defineix la feina és “la unió fa la força”. Ahir van organitzar un nou Mercat de Nadal.

de la meva agenda

Cursa electoral

Cada dia em sento menys preparat per ser el que el bisbe Ramon Iglesias em demanà que fos

La tribuna

La carota

Llegint les proclames a les candidatures comunals s’endevina una superficialitat absoluta: inconcreció, generalitats, res o gairebé res de concret i possiblement factible

La tribuna

Els teus ulls

En obrir la finestra pugen i entren saücs i freixes a esmorzar

Editorial

La fi de l'heliport

Xavier Espot va voler tancar divendres a la nit la incertesa sobre el projecte d’heliport a Tresoles deixant clar que no es farà, conscient que la plataforma veïnal contrària a la infraestructura no canviarà de parer.