Notícies de

Reportatge

Front comú pel bosc

Per tercer any consecutiu totes les parròquies fan front comú per combatre la plaga de la processionària, que en els darrers anys ha guanyat terreny de manera preocupant. El contacte d’aquesta eruga amb la pell suposa un risc per a la salut de persones i animals.

Tere Armadans

“Als ral·lis estem valorades, ens respecten molt”

Amb Anna Vives, copilot, integren les Nenas Team. Diumenge va guanyar el Ral·li d’Andorra Històric que organitza l’Automòbil Club. Va començar a competir l’any 1979 però ho va deixar el 1984 i va tornar fa una dècada. I sumant èxits.

La tribuna

Alzheimer, música per recordar

Si som la nostra personalitat, els nostres records, les nostres pors, anhels, secrets, vivències, amors i desamors... què ens queda quan tot això s’esvaeix?

Les set claus

Lideratge

Un líder té l’habilitat de guiar amb motivació i sense imposar l’autoritat

Editorial

El GPS, més a prop

Si els vols de prova per validar el sistema GPS per a les operacions d’aproximació amb mala visibilitat a l’aeroport d’Andorra-la Seu són positives i la burocràcia compleix els terminis previstos, l’autorització espanyola hauria d’arribar a l’abril

Reportatge

Èxit de donacions

Satisfacció entre voluntaris de la Creu Roja per la bona afluència de donants el primer dia de recollida de sang a la sala del Prat del Roure.

Communicació aèria

L'aeroport s'examina per aconseguir el GPS

Els vols de validació de les maniobres d’aproximació per GPS es van iniciar ahir i del resultat favorable depèn l’autorització del sistema GPS