Notícies de

Miquel Company

“No hi ha societat sostenible real sense el comerç local”

Participarà en una xerrada sobre el creixement sostenible de les ciutats al Serenalla Market. Nascut a Menorca, de 33 anys. És tècnic en gestió administrativa i prevenció de riscos laborals. Els darrers 4 anys va fer de conseller de projecció econòmica i ocupació al Consell Insular menorquí.

Reportatge de la setmana

Set anys de Cirque

La gran aposta del ministeri de Turisme per atraure turistes el mes de juliol ha arribat a la setena edició amb el dubte de si la fórmula Cirque du Soleil ja està caducada o encara pot mantenir-se uns anys més a Andorra la Vella.

Nova regulació

El 70% dels apartaments compleix

La ministra Canals avança que la majoria ja ha dut a terme les obres per adequar-se a la nova normativa i que la resta acabarà en el termini fixat, a final de juliol

La tribuna

Beauvoir

La seva filosofia constitueix el fonament del feminisme contemporani. Les feministes dels anys 60 i 70 van descobrir en els seus textos i en la seva vida una tutoria de llibertat.

Foc i lloc

Ciència-ficció nacional

Confio que no es farà l’aeroport però a qui li interessa que en parlem?

Les set claus

Habitatge: el mètode PS

Resulta que l’invent ja estava patentat, tothom ho havia proposat abans

Editorial

Apartaments adaptats

Fins al 3 de maig, quan finalitzava el termini per sol·licitar la inscripció al registre d’Habitatges d’Ús Turístic (HUT), es van rebre 2.486 sol·licituds d’allotjaments. Tots amb un marge de temps ‘extra’ per adaptar-se a la llei.

En forma

Pilates

Un bloc de treball amb pilates és la proposta d’aquesta setmana, que podeu realitzar tant a casa com en un gimnàs.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Nàdia Tudó

La nedadora andorrana de 22 anys va ser banderera després de guanyar tres medalles als Jocs dels Petits Estats de Montenegro. Va estudiar comerç i màrqueting a Delta State University, a Mississipí.

El racó del psicòleg

Actitud de vacances

Amb la tècnica MVD et proposo que tinguis una actitud de vacances tot i que estiguis treballant de valent. L’actitud no canviarà la teva vida, però sí la manera en com la vius…

Reportatge DMG

Adeptes 'originals'

  • El cinema sense traduir s’ha guanyat a poc a poc un espai destacat al país
  • Andorra està lluny dels exemples d’altres països on no hi ha films doblats

Conte d'estiu

CODI 76: excursió

Cridaven, li arribaven mots sense sentit. Es va girar i llavors va entendre l’esverament, aquella gent cridava el gos que s’havia apropat a la seva roba i s’havia endut les maleïdes sabatilles.

Conversa de Terrassa

“Ara els nanos venen viciats”

Ilde Lima. 39 anys, futbolista de l’Inter Escaldes i capità de la selecció, on suma 123 partits des del 1997 que recompensen els entrenaments, que “em costen; és dur” perquè els fan de nit.