Notícies de

La tribuna

Pensar és una andròmina?

Per ajudar-nos a pensar, a ser menys estúpids, menys addictes a les bretolades televisives, la filosofia sembla que torna a fer falta a l’actual humanitat

Les set claus

Despatx Obert

Amb el Despatx Obert, el canal comunicatiu esdevè perenne
i bidireccional

Foc i lloc

Converses d'ascensor

Una columna sense tema perquè a vegades també parlem per no dir res

Editorial

'Rebel' alça el teló

El Cirque du Soleil arrencava ahir les representacions del setè espectacle creat per a Andorra. ‘Rebel’ continua la línia de ‘Diva’ i aquest cop les protagonistes són les veus masculines. Si hi haurà un vuitè muntatge és una incògnita

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Ibon Navarro

Entrenador del MoraBanc. El tècnic de 43 anys és originari de Vitoria-Gasteiz. Afronta la segona temporada al club tricolor després d’arribar a semifinals de l’Eurocup i acabar en desè lloc a la lliga.

Reportatge DMG

Llars plenes

  • Les famílies nombroses anhelen més facilitats de conciliació de casa i feina
  • Cinc parelles exposen els avantatges d’haver optat per tenir molts fills

Amb la motxilla i les xiruques

Camins amb encant

Bony de la Pica. Ruta circular amb un desnivell important. Una excursió que permet conèixer la meravellosa serra d’Enclar, passant per antics camins que unien els principals nuclis urbans andorrans amb Santa Coloma.

L'hora dels millennials

Passió per l'audiovisual

Carla Marsol va ser jurat jove al festival Ull-Nu

Recordes quan

Futbol organitzat

D’associació a Federació ara fa 25 anys per aconseguir l’homologació del futbol andorrà amb les entitats internacionals i promocionar la base i la formació gràcies a la feina i l’empenta de l’equip que encapçalava Francesc Vila.

Reportatge de la setmana

Motos a examen

La facilitat de les proves per obtenir el permís de motocicleta, on els aspirants no s’examinen en carretera oberta, ha fet que diverses veus reclamin que s’endureixin els controls per aconseguir aquests carnets.