Notícies de

Reportatge

Passió i talent jove

Saskia Aristot, Sycilia Coonen i Martí Tomàs Rubio són alumnes de ballet i fa uns dies assolien un gran resultat en un concurs d’àmbit estatal espanyol.

reportatge de la setmana

Saig, tres anys després

El maig del 2016 culminava una reforma que tenia com a objectiu resoldre el bloqueig de les execucions judicials, víctima de la falta de recursos de la Batllia. Naixia el saig i també un debat.

REPORTATGE

El Bike Park estrena temporada amb 200 visitants

El Bike Park de la Massana, a Pal, va començar ahir la temporada i al voltant de 200 visitants van estrenar els circuïts. Entre ells, ‘riders’ aficionats i campions que no van voler perdre l’oportunitat de fer les primeres baixades de la temporada de BTT.

Recordes quan

A la recerca d'infermeres

Fa 25 anys va aparèixer la primera carrera universitària al país: la diplomatura a l’escola universitària d’infermeria. Es va començar amb tretze alumnes a la sala d’actes de l’edifici Prada Casadet

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Antonio Prats

Cònsol General d'Espanya. Eivissenc i diplomàtic de carrera, de 54 anys. Ha estat destinat a les ambaixades d’Espanya a Suècia, Tailàndia o Argentina. Gairebé dos anys al capdavant del consolat a Andorra.

Reportatge DMG

Uns músculs a punt

  • Els suplements nutricionals esportius estan fets de productes naturals
  • Els professionals asseguren que no donen positiu en un control de dopatge