Notícies de

Reportatge

'Huis clos' a les Fontetes

Amb ‘Vesania’, l’actriu Elisabet Terri debuta en la direcció. Un curt que beu del llenguatge teatral, molt personal, i que es rodarà en tres intenses jornades, a partir d’avui, al teatre de les Fontetes. Terri ha aconseguit seduir un rostre ben conegut, l’actor Roberto Álvarez.

Reportatge

Córrer pel record

Unes 600 persones participen en la marxa de l’associació d’ajuda mútua davant la pèrdua Marc G.G, que va transcórrer ahir al matí pel centre d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, amb l’objectiu de celebrar la vida i recordar a les persones que ja no hi són.

Marc Montalvo

“A Andorra el que es valora és que omplis la discoteca”

Aquest cap de setmana ha punxat al Circuit de Catalunya en el marc del GP de Fórmula 1. 20 anys. El jove andorrà, que viu a Santa Coloma, és el disc-jòquei resident de la discoteca Enjoy Andorra d’Andorra la Vella i està especialitzat en sessions dirigides a joves a partir de setze anys d’edat.

La tribuna

Sense descodificador

Els problemes de la gent gran per l’adaptació als canvis, també tecnològics

Les set claus

Servei d'Atenció al Domicili

Donar suport en la vellesa als que ens han precedit és una forma de solidaritat

Foc i lloc

Les pensions de jubilació

La setmana passada es va presentar el balanç de l’estat de les reserves del fons de jubilació de la CASS

Editorial

Pintat salva els liberals

Les executives de Demòcrates i liberals van tancar ahir un acord de govern en coalició on també hi haurà ciutadans Compromesos de la Massana. El pacte inclou l’entrada a l’executiu de ministres de les tres formacions implicades.