Notícies de

Reportatge

Sandy, Baulard i els refugiats

Una Catalunya colpejada pels exèrcits victoriosos de Franco, buidada pel pànic, incendiada, ensangonada: imagineu-la “et vous réaliserez ce que l’Andorre pouvait représenter aus yeux des infortunés fuyards: le paradis aux portes de l’enfer!”

Reportatge

'Encantats' de col·laborar

Els Encants de Sant Antoni d’Escaldes-Engordany van recaptar 3.800 euros entre tots els veïns que van pujar pels lots de productes tradicionals. Els diners arreplegats es destinen a Càritas, que els utilitzarà per a ajudar les persones que més ho necessitin.

Reportatge

Pensió després de la mort

El Tribunal Superior de Justícia ha decidit estimar el recurs d’apel·lació que va fer una dona a la qual se li havia negat la pensió de jubilació del seu home perquè aquest estava ingressat a l’hospital en el moment de reclamar-la i va morir abans de poder fer-ho.

Marc Mossoll

“L'egoisme humà, aquesta és l'arrel del problema”

Avui es projecten dos documentals amb motiu del Dia Mundial de les zones humides. Nascut a Encamp. Treballa a l’empresa Pyrenalia. També representa Bomosa en un projecte per a conscienciar sobre el canvi climàtic. Han produït un documental sobre l’amfibi Calotriton asper