Notícies de

Reportatge

Coixí andorrà a Boston

Aprofitar la llana d’ovelles andorranes a través d’un producte que sigui, alhora, un homenatge a la cultura ramadera, a la tradició. Amb aquest objectiu ha nascut el coixí de pastor que aquest cap de setmana s’ha mostrat en una fira a Boston, als Estats Units.

Frank Jiménez

“El millor plat és el de la mare o el de l'àvia”

És el xef executiu de tot el resort de l’Hermitage Andorra. 31 anys. Nascut a Manresa, va començar a cuinar als quinze anys i des de fa una dècada treballa al costat de l’estrella Michelin Nandu Jubany.

La tribuna

Nadal des de fa dies

Oblidat o ignorat el referent religiós, la festa s’allarga amb algun regust amarg

Les set claus

Esperit de la nit de Nadal

Que la llum de l’es­perit del Nadal il·lu­mini els autèntics dirigents del planeta!

Editorial

Una setmana després

Dilluns de la setmana passada un miler de persones es concentraven a l’avinguda Meritxell per protestar per la problemàtica social i laboral que viu el país. Els sindicats insten el Govern a actuar i es preparen per a la propera acció

Foc i lloc

Bon Nadal!

Primer de tot vull desitjar un molt bon Nadal a totes i tots els ciutadans d’Andorra