Notícies de

La tribuna

Horitzó cultural de la Seu d'Urgell

Mirem tant a la pantalla dels telèfons i resta d’aparells informàtics, que quedem distrets i ens perdem la visió i fins i tot l’aire del moment en què vivim

Foc i lloc

Només va ser un petó

Veritats i veritats sobre l’agressió a la periodista Tatiana Navarro

Editorial

Alerta de pisos pastera

Les immobiliàries van desvelar ahir que el problema que està a punt de caure amb els habitatges dels temporers pot ser molt greu. L’absència de pisos de lloguer al mercat coincideix amb l’arribada de milers de nous treballadors

reportatge

Una frase polèmica

Una referència de Joan-Enric Vives sobre que ni els de fora ni la “gent importada” han de ser qui decideixin sobre la despenalització de l’avortament ha encès els ànims entre polítics i activistes socials favorables a canviar la legislació en aquest punt.

reportatge

Molt més que un festival de compres

L’Andorra Shopping Festival celebra la seva sisena edició i ja omple els principals carrers comercials d’Andorra i Escaldes-Engordany. Centenars de turistes visiten el país aquest cap de setmana per adquirir productes i gaudir de les activitats que s’organitzen.

Evelí Adam

“L'èxit més gran és treballar amb nens discapacitats”

Formes i éssers fantàstics dels boscos pirinencs. Va néixer a Campdevànol el 1957, però fins fa uns deu anys no va començar a mostrar el seu vessant artístic. Guardonat als recents premis Arts, fins a final de mes exposa a la Seu ‘Mitologia i Natura’.