Notícies de

David Garcia

“Gaudí va ser un avançat i ara potser també ho seria”

Membre de l’equip que va fer la rehabilitació i integració arquitectònica de la Casa Vicens. Adquirida per MoraBanc l’any 2014, la casa modernista de Barcelona va ser la primera obra de l’arquitecte català Antoni Gaudí. Un cop restaurada, l’edifici s’ha reconvertit en una casa museu.

De la meva agenda

Andorra té ànima: Meritxell

L’ànima és el joiell que guarda gelosament els sentiments, les emocions, l’alè dels desigs, les vivències que han solcat la nostra memòria, la sensibilitat davant la bellesa, l’anhel de la creació artística

Editorial

Morir d'èxit?

El club porta dues temporades seguides classificant-se per jugar el ‘play-off’ a la Lliga ACB i comença la temporada amb el títol de campió de la Lliga catalana sota el braç. El projecte està consolidat. Pot aspirar a èxits majors?

Reportatge de la setmana

El MoraBanc més triomfant

Amb la consecució d’un títol inèdit, el MoraBanc Andorra continua fent passos endavant. Des del 2010 ha tingut una important progressió any rere any i ara vol seguir creixent, tot i que primer es marca consolidar tot el que té.

Reportatge

Atrets pel romànic

Centenars de visitants van apropar-se ahir a l’església de Santa Coloma per visitar el video­mapatge que recrea les pintures originals del temple. Els assistents ressalten la qualitat de la reproducció i la combinació de les imatges amb la música.

Recordes quan

La Vuelta siberiana

La Vuelta a Espanya passa pel Principat des del 1965. A l’edició del 1991 es va decidir que la capital acolliria un final d’etapa i la neu va ser la protagonista.

Reportatge DMG

Menors enganxats

  • L’UCA ha atès 40 joves de 14 a 18 anys per addicció a substàncies
  • Els afectats demanen atenció especialitzada per a adolescents
Jacint Risco

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Jacint Risco

Representant dels jubilats a la CASS. Advocat de professió, des del juliol forma part del consell d’administració per defensar les necessitats dels assegurats.