Notícies de

Reportatge

Fruita (musical) que madura

A Jordi Albelda Santamargarita les veus més optimistes l’assenyalen com un futur i digne successor de Lluís Claret. De moment, però, es limita a ser digne seguidor dels consells paterns i a advertir que la vida fa moltes voltes i encara se sent molt, molt verd.

Editorial

Éssers superiors

Més d’un centenar de dones han acudit al servei especialitzat perquè han estat víctimes de violència domèstica. Els números revelen que el maltractament està arrelat a moltes llars i la societat no pot permetre que això passi

Bàsquet

Final ajornada

La Federació Catalana suspèn el matx de la Lliga Catalana de diumenge a requeriment de l’ens espanyol

reportatge

Despres inaugura el Bulevard de les Superestrelles

Cyril Despres és el primer homenatjat que té una estrella amb el seu nom al Fener Boulevard, una acció que es vol fer extensiva a altres personatges il·lustres, entre els quals Toni Bou, Marc Márquez, Albert Llovera o la barones­sa Thyssen, per promocionar l’eix comercial.

Tribunals

Un jubilat traficant

La fiscalia demana sis anys de presó per a un home de 70 anys per un presumpte delicte contra la salut pública. El detingut, que està entre reixes de manera preventiva, va ser enxampat a final de l’any passat amb 27 quilos d’haixix al seu domicili, a Ordino.