Notícies de

La tribuna

D'intel·ligència va la cosa?

Penso que aquests que gaudeixen d’una intel·ligència –a la vida– suprema no són gaire de fiar. Perquè, normalment, no dubten. I no són gaire forts ‘anímicament’

Les set claus

No és no

Foc i lloc

Una ampolla pel civisme

Adoptar un gos és una responsabilitat que cal gestionar

Editorial

Atenció en salut mental

L’ampliació de l’atenció de l’hospital de dia per a pacients de salut mental menors d’edat, així com l’impuls del servei de rehabilitació, han significat una millora en el procés de tractament d’infants i joves que pateixen trastorns

Reportatge de la setmana

El procés des d'Andorra

Alguns dels columnistes del Diari donen el seu punt de vista de com s’està gestionant, vivint i paint aquí el conflicte territorial i social entre Catalunya i Espanya.

Reportatge

Concessionaris, forfets i menjar, 'estrelles' de la Fira

La Fira d’Andorra la Vella recupera vigor i aconsegueix atraure més gent que el primer dia. Els vehicles, els forfets de temporada i els estands que ofereixen menjar són els més visitats, encara que també ho va ser el d’Andorra Sostenible i la seva ampolla de regal.

amb la motxilla i les xiruques

Un blau diferent

El Siscaró. Un dels racons que amaga la vall d’Incles, una zona establerta sobre un relleu que està marcat per l’acció de les glaceres. La peculiaritat de l’estany són les canyes de siscall, que li donen un color especial.

Recordes quan

La més desitjada

Visita de Charles de Gaulle. El 23 d’octubre del 1967 es produïa la primera visita d’un Copríncep francès. El país ho va viure com un gran esdeveniment.