Notícies de

Darío Español

“El mercat de les recreacions històriques està augmentant”

Actor i professor de Ciències Socials a la Universitat de Saragossa. Amb set membres més de la companyia aragonesa, fundada el 2010, representa durant la Vila Medieval de Sant Julià de Lòria una tribu d’orcs de ‘El Senyor dels Anells’.

La tribuna

Enric Palmitjavila, amic

Era i és un gran humanista interessat a saber més. Era, és, un home que sabia i sap que som les coses que hem llegit d’aquells que han escrit abans que nosaltres

Foc i lloc

Un Quixot andorrà

Tenen quixots al govern i no han entès la realitat del nou segle

Editorial

Referència sanitària

La implantació del metge referent està més a prop perquè més enllà dels anuncis del Govern els actors principals, la CASS i el col·lectiu professional, han marcat ja el full de ruta amb les noves condicions que han de relacionar-se

Reportatge de la setmana

Una casa per a la cultura

Entre seixanta i setanta mil persones passen cada any pel Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Multiplicades pels vint-i-cinc anys que celebra, això suposa molta, molta gent.

Reportatge

El MoraBanc comparteix la il·lusió amb l'afició

El MoraBanc Andorra repeteix un exitós acte de presentació dels jugadors amb l’afició al centre de l’avinguda Meritxell, abans d’encetar una nova temporada per a la qual les expectatives són més altes que mai, amb el retorn a la competició europea en ment.

Recordes quan

Únic i modern

El telecabina d’Engolasters. Fa 55 anys que es va inaugurar i durant els següents vint va ser l’únic del país. Va ser clau per al desenvolupament turístic.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Quim Salvat

Exfutbolista, compositor i cantant. 36 anys i pare de dues nenes. Actualment combina la música amb la feina de prospector laboral de l’equip de treball amb suport del Servei d’Ocupació d’Andorra.