Notícies de

reportatge

Els 'bitxos' del Comapedrosa

Una exposició al Centre d’Interpretació del Comapedrosa promou el coneixement de la fauna autòctona del parc natural, amb un llenguatge planer i moltes curiositats. L’ha muntat Ectopyr, que estudia el canvi climàtic a partir d’uns rèptils autòctons del parc.

Editorial

Cap al nou funcionariat

La ministra Eva Descarrega ha donat per acabada la ronda de consultes amb els treballadors i els sindicats de l’administració per presentar-los els canvis que preveu la nova llei de Funció Pública, que ha d’estar acabada al setembre

reportatge

Estada acadèmica i cultural dels estudiants del campus de català

Els vint-i-set participants al Campus de llengua catalana que organitza el Govern i l’Institut Ramon Llull, i que són tots universitaris d’altres llocs del món, combinen les classes i les activitats a Canillo amb cites culturals per conèixer el país i la seva gent.

Cynara

Cynara: extres

Marc Huguet, il·lustrador, ens presenta informació extra del món on té lloc el còmic. En aquest cas les funcions i els rols dintre d'aquest.

L'altra cara

L'altra cara d'Àngels Mach

Farmacèutica i presidenta de la Societat Andorrana de Ciències tria una pel·lícula en la qual apareix el seu pare i el seu lloc preferit és Canillo.