Notícies de

La tribuna

La credulitat dels individus

És quelcom nociu i obscè i per això és l’arma més potent avui per a tots els qui es dediquen a idiotitzar les masses per tal que no pensin i no surtin de la fila

Editorial

Adolescents vulnerables

Els pisos tutelats de l’àrea d’Atenció a la Infància i l’Adolescència del ministeri d’Afers Socials acullen nou joves que no poden viure amb les famílies i que tenen l’oportunitat d’agafar autonomia per preparar-se per a l’emancipació

Reportatge

Alcohol al carrer

Les festes majors i els esdeveniments organitzats per a joves es transformen sovint en convocatòries amb la motivació de consumir alcohol, de manera massiva i amb protagonistes cada vegada menors.

Converses de terrassa

“Deixes de fer coses pel que diran”

Pere López. Té 45 anys. És d’Andorra la Vella. Molt viager, ha estat als cinc continents. Va començar en política per vocació, i segons diu, s’ha trobat amb el que ha vingut després.

conte d'estiu

Clarobscur

“Un dia, enmig d’aquella foscor tan llòbrega, amagada a la vora d’un camí, sota un bri d’herba, hi va veure un tast de claror que tremolava, un pessic de llum ara sí, ara no”

AMB LA MOTXILLA I LES XIRUQUES

Les solanes de Canillo

Volta pels plans, soriguera i l’armianA. Una ruta assequible en un indret preciós. Les construccions de pedra seca, que servien per separar propietats i són molt particulars a Andorra, ens acompanyen durant el camí.