Notícies de

Reportatge

Eventuals d'estiu

Un total de 131 joves van començar ahir a treballar d’eventuals d’estiu a cinc empreses diferents. La majoria, 112, ho faran en entitats bancàries: Vall Banc, Andbank, MoraBanc i Crèdit Andorrà. La resta treballarà durant les vacances a Andorra Telecom.

Editorial

Reforma tancada

Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria no comparteixen els criteris finals per distribuir els 55 milions de les transferències però la suma de Liberals a la resta de comuns permet tancar el nou model de relacions institucionals

Foc i lloc

Turisme i territori

La massificació turística pot esgotar el model

Reportatge

'Deixa la coca i corre'

Un jove brasiler, que va ser controlat a la duana amb 11 grams de cocaïna, es va escapolir de la justícia a la carrera creuant la frontera espanyola.

Quim Masferrer

“Fer l'andorrà és una virtut que em va agradar molt”

El primer programa que fa dedicat a tot un Estat. Sant Feliu de Buixalleu, 46 anys. Actor i director de teatre, presenta el programa ‘El Foraster’, que la darrera edició s’ha endinsat entre la gent i el territori andorrà.

Les set claus

Llei de protecció del menor?

La llei ha de garantir tots i cadascun dels drets per a tots i per a cada infant

La tribuna

Karl Ove, l'escriptor

Hi ha en la manera d’escriure un segell personal, diferent; una manera d’apropar-se a la vida de la que ho va fer Marcel Proust, encara que les circumstàncies siguin unes altres