Notícies de

Reportatge

El tercer model de bruixa

Els Pirineus, els Alps, la Umbria italiana: els tres territoris conformen el principal triangle en la cacera de bruixes que es va desfermar a Europa al segle XVI i després va saltar l’At­làntic, com un dels primers fenòmens globals. A cada vèrtex, amb un model de bruixa.

Reportatge

Muntanyes i núvols

25 artistes vinguts d’arreu per aconseguir “crear màgia”, objectiu del darrer espectacle del Cirque du Soleil. El creador del xou es mostra satisfet per l’estrena i dona per acomplerta la seva aspiració, alhora que reivindica la inspiració andorrana d’‘Scalada Stelar’.

Joaquín Lois

“He vist orgues de 300 anys que estan com el primer dia”

El pare de l’orgue de la Massana. Des del taller de Tordesillas ha fabricat i restaurat instruments d’arreu d’Europa i l’Amèrica llatina.
El que hi ha instal·lat a sant Iscle i santa Victòria, que ara compleix una dècada, també és obra seva.

La tribuna

Desprengui's dels tuits senyor Trump

No tan sols ha caigut sota mínims l’índex d’aprovació del president dels Estats Units, sinó que s’ha generat una sensació que és inestable i que actua com una bomba de rellotgeria

Editorial

Aparcament a la capital

La cònsol major d’Andorra la Vella ha anunciat el projecte de vial que unirà Prat de la Creu i la nova estació d’autobusos i ha avançat que s’aprofitarà l’obra per ampliar l’aparcament del centre històric amb 180 places molt necessàries