Notícies de

reportatge

L'autisme i la qualitat de vida

Avui es commemora el Dia Mundial de Conscienciació d’aquest trastorn i les famílies demanen més mesures per afavorir la normalització del dia a dia dels afectats.

reportatge

Viatge solidari

Més de 40 persones faran un raid pel Marroc on, a més de passar les seves vacances, també portaran material escolar, d’higiene i roba per als nens d’aquest país que viuen al desert.

de la meva agenda

Silenci

Editorial

Activitats tradicionals

La ministra d’Agricultura defensa que els cellers, que han desenvolupat i consolidat la producció sense ajut públic, rebin ara una prima per portar al mercat vins amb un segell de qualitat i el reconeixement d’Andorra

Reportatge de la setmana

Tot un joc

Els gossos de la unitat canina busquen els seus objectius com si fos part d’un entreteniment en el qual han de resoldre els reptes. Al final, tenen una recompensa: una pilota o ‘un motivador’.

José Luis González Brunat

“És més fàcil treballar a Àfrica que no a França o Espanya”

El president del Col·legi d'Enginyers demana l’homologació plena perquè ara es limita segons el país que hagi emès la titulació i destaca que els enginyers del país poden aportar molts coneixements en infraestructures

Aquesta setmana

Gossos que treballen

Són gossos però no són animals de companyia. O millor dit, no només són això. També són companys de feina i eines de treball imprescindibles.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Bernat Vilella

President de la Federació Andorrana d’At­letisme, Bernat Vilella té 31 anys i és casat i amb dues filles. Pedagog de formació, està al capdavant d’una acadèmia d’idiomes i de repàs. Des del setembre passat presideix l’ens esportiu.

L'hora dels millennials

Atrevir-s'hi

Marta Vendrell és arquitecta i fa cinc anys, quan en tenia 27, va obrir el seu propi estudi