Notícies de

Foc i lloc

El model Mercedes Milà

L’alquímia dels platós televisius fa que la ignorància sembli saviesa

Editorial

Ràfting i Naturlandia

El comú de Sant Julià ha iniciat el projecte per crear una activitat de ràfting i divendres es van obrir els sobres de les sis empreses que s’han presentat per als treballs d’adequació del tram fins a la frontera

Reportatge

D'àvies i netes

Quatre parelles de generacions diferents parlen de l’evolució de la situació de la dona

Josep Àngel Mortés

“La desviació de la Massana està entre les segones prioritats”

Si es té visió de país, subratlla el cònsol major d'Ordino que s’aprovarà la reforma de competències i transferències, que beneficia tothom, i veu més importants les inversions de Govern que els diners a repartir

Recordes quan

Nit de dubtes i ganivets

1 de febrer del 1993. Una reunió, a la Casa de les Monges, la vespra que s’aprovés la Constitució al Consell, amb la tensió de fons entre parròquies i neguit perquè el text se’n podia anar en orris. L’han batejat com la ‘Nit dels ganivets llargs’.

Quatre rodes

Va d'ensurts

Santi Sánchez. El president de l’Associació de Fallaires d’Andorra la Vella es declara un conductor prudent i a qui no li agrada córrer. La tranquil·litat que passeja al volant, però, algunes vegades s’ha vist afectada.

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Eva Choy

Consellera del comú d’Ordino. És a la minoria de la corporació ordinenca en representació de Liberals d’Andorra + Independents i és la cap d’estudis del centre de formació professional (FP).