Notícies de

reportatge

Carnaval nevat

Tot i el temporal d’aquest cap de setmana, la batucada no va fer marxa enrere i va desfilar pels carrers del Pas de la Casa sota la mirada de veïns i turistes.

Editorial

Plans per a les estacions

Inversions milionàries per instal·lar nous ginys a Arcalís i millorar l’estació i inversions menys quantioses per ampliar pistes, tenir més neu de cultiu i variar la restauració són les apostes de futur dels dos socis de Vallnord

Mario Vargas

“Cal destinar temps a saber què ens posem al cos”

Del món del màrqueting a fer cosmètica ecològica per a nadons. Ell, andorrà, amb Míriam Moreno, la seva dona i ‘partner’ empresarial, han fet un canvi de registre i acaben d’engegar la primera empresa del país de cosmètica certificada.

la seca, la meca i...

Insisteixo

reportatge

Sense indicis de l'agressió

Una jove marroquina va acusar el seu padrastre d’haver-la agredit. L’home, un resident espanyol, nega haver-li posat una mà a sobre. Tant la policia com una metgessa van destacar que no hi havia seqüeles de l’agressió. La denúncia, però, es va fer amb informe mèdic.

Reportatge de la setmana

Govern sota control

Més sessions de control al Govern i més llargues del que és habitual. Aquest és el dia a dia del Consell General en la segona legislatura demòcrata. La raó, l’increment de les preguntes orals. I també de les escrites.