Notícies de

reportatge

A dormir a la presó

Un home que va ser condemnat a dos mesos d’arrest nocturn va trencar la pena i va deixar d’anar a dormir a la Comella. El condemnat al·legava que vivia al Tarter i no tenia diners per pagar l’autobús fins al centre penitenciari. La justícia, però, no li ha donat la raó.

Editorial

Desviacions pendents

Els ordinencs demanen el vial que eviti les cues per travessar el centre de la Massana perquè consideren que dissuadeix els esquiadors d’arribar fins a Arcalís però la prioritat nacional ha de ser acabar el de Sant Julià

ACB LLIGA ENDESA

El MoraBanc remunta en un gran final

El MoraBanc Andorra va per sota en el marcador durant 35 minuts i en els darrers 5 aconsegueix una victòria molt soferta davant el cuer

Recordes quan

Polèmica de ferro

La inauguració de la Farga Rossell. Molts diners i molts mesos d’investigació van dur, el 2002, a l’obertura d’un centre per entendre com es treballava el fer­ro al país. Va arribar amb controvèrsia entre Ordino i la Massana.

L'hora dels millennials

Perseguir l'ofici

L'Eva Usero ara fa sis mesos que va aixecar la persiana de la farmàcia El Consell, un nom que no només li va posar per la ubicació del local, també per la determinació de fer assistència i repartir recomanacions.

Quatre rodes

Ànima nòmada

PATXI LEIVA. Amor és el que sent aquest músic pel Seat Leon, un cotxe que fa 13 anys que l’acompanya a fer ‘bolos’. Amb ell ha après a anar amb poc equipatge, una cosa que no havia de fer amb les ‘furgos’ que tenia abans.